img

Политиците в несвяст! Слави се реши да влезе в политиката! Ето кога и как!

/
/
/
988 Views

Слави Трифонов е категоричен в решението си

Докато протестираше пред парламента Слави Трифонов неведнъж заяви, че няма амбицията да става политик. Той поясни, че желанието му е да защити интересите на народа. Но очевидно вече е променил решението си. Шоуменът е твърдо решен да влезе в политиката. Той вече има план на действие и до броени часове ще направи първата крачка.

Учиндолецът е решил да последва примера на Симеон Втори и да създаде собствено движение. Формацията ще носи името „Има такава страна“. Очаква се създаването й да бъде официално обявено утре в кино „Люмиер“.

Последователи на Дългия вече са създали сайт на негово име, чрез който призовават хората, недоволни от сегашната система на управление.

В центъра на столицата вече се раздават листовки за предстоящото събитие, а призивът гласи, че който реши да дойде във въпросното кино ще разбере за какво става въпрос.

Една от причините Слави Трифонов да не създаде собствена партия, а движение, е договорът му с бТВ. Точка в него забранява участието му в политически партии. Друга причина е отношението на учиндолеца към политическите партии.

Той счита, че те са опорочени и е по-добре за начало да сформира собствено движение. Освен това по този модел действа преди време Симеон Втори и той се оказа успешен.

Приближени до Слави Трифонов коментират, че той винаги залага на сигурно. Фактът, че три пъти успя да напълни „Арена Армеец“ му дава голяма увереност. Той е убеден, че много хора ще го подкрепят.

Запознати коментират, че концертите не са били случайни. Целта на Слави Трифонов не е била само да се убеди, че го харесват. Но и да събере средства, които да използва за реализиране на идеите си, пише Хот нюлс.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook