img

Побойникът Иван Милин няма средно образование

/
/
/
607 Views

Побойникът от Фермата Иван Милин има само основно образование, но за сметка на това е със сериозен стаж в криминалните хроники, научи ТРГ.

Въпреки това няма нито една присъда и дори върти три кръчми по морето. Той беше позорно изгонен от шоуто, след като разигра грозна сцена при чорбаджиите. Подразнен от забележка на Елизабет Илчева, че не си чисти тоалетната и нежеланието й да се сдобри с него след това, той й удари шамар, който се отпечата върху бузата й.

Заради това продуцентите на шоуто Иван и Андрей решиха да го отстранят от формата. „Има много хора с възможности и пари като Иван Милин. Но има и една много дебела разделителна линия и тя се нарича агресия и то физическа агресия към жена.

И в нак-консервативния, и в най-либералния свят тази черта не бива да се преминава. Това е позицията на цялата продукция“, обяви Андрей Арнаудов.

„Много хора гледат Фермата, защото пропагандираме определени ценности. Смятам, че дължим на всички жени, които са преодолели насилие, а и на всички вас, да се разделим с Иван Милин. Това е наше решение, наша отговорност и наше право, записано е дори в договора му. Решението ни е окончателно“.

„Поемам си отговорността, аз съм мъж, виновен съм“, бяха последните думи на Милин в шоуто, предават от Телеграф.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook