img

Победителката от „Ясновидци“ Ивелина Христова цери болести и носи късмет!

/
/
/
813 Views
loading...

Преди време шоуто „Ясновидци“ предизвика много сериозен зрителски интерес.

То представи група българи, които имат необичайни дарби и могат да предскажат най-различни предстоящи събития. Една от победителките пък е посветила времето си на това да прави хората щастливи.

Победителката от реалити шоуто „Ясновидци“ – Ивелина Христова помага на нуждаещи се от надежда и казва, че на нея самата й помага Господ. Тя се уповава на него. Вярата е в сърцето й и редовно реди молитви като „Отче наш“, разбра ТРГ. Напоследък тя се е отдала на създаването на амулети, които връщат късмета и здравето при всеки нуждаещ се от тях.

За дарбата си Ивелина разказва, че я получила по особено мъчителен начин.

„На 10-годишна възраст преживях силен стрес. Не можех да спра да плача 3 дни от загубата на близък човек. След това забелязах, че имам дарбата да предричам. Лекувах енергийно с полагане на ръка върху болното място. Усетих, че имам нужда и да рисувам картини. Когато го правя, съм другаде, в един необятен свят, много различен от нашия. Там се преплитат енергии, микро- и макровселени, огън и вода, любов и омраза.

Срещат се минало и бъдеще. Затова моите картини имат терапевтични свойства. Оттук ми хрумна идеята да изработвам глинени талисмани, които с наричане сбъдват желания. С тях хората преминават период на пречистване“, споделя Христова.

Според нея при нарушение в баланса на човек настъпва хаос, а оттам идват и проблемите.

„Моите талисмани имат силите да наредят нещата. На мястото на омразата идва любовта, на мястото на болестта идва здравето, а на мястото на неудачите идва късметът. Много хора идват при мен, обременени, нещастни и болни. И след срещата нещо се променя в тях. Аз влагам енергия и добри намерения в биополето им и хубавите неща настъпват в живота им. Аз съм канал, през който минава някаква енергия, която предавам с думи, действия или писане“, допълва гадателката.

За връзка с Ивелина Христова:

Ивелина Христова – Ясновидец номер 1 на България

Офис: гр. Пловдив

E-mail: ivelinasait@mail.bg
Телефони за връзка с офиса:  0900 63 903

за директен разговор с Ивелина Христова от 15 до 18 часа
(цена: 2,40лв./мин.)

+359 898 63 23 88
+359 895 77 53 95

Коментирай чрез Фейсбук
5.0
03

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!