img

Пловдивчанка изригна: Защо няма снимки на летуващи българи в Гърция – увити във вестник домати и храна от Lidl?

/
/
/
378 Views

„Уважаема редакция, редовно чета Вашия сайт, защото го намирам с интересни новини, свързани не само с Пловдив и региона. За съжаление ми прави впечатление множеството статии, които публикувате в последно време, които изключително недобронамерено коментират туристическите услуги по Българското Черноморие“.

„Моля да ме разберете правилно, защото нито съм от морски град, нито пък съм летувала само в България! Но във времето, когато българският бизнес усеща последиците от рестрикциите на пандемията, не е редно да се пускат в общественото пространство статии само с изключително негативни коментари, т.е. „Не ходете в България на море!“

Трябва ли да Ви изпратя снимки от гръцки и италиански хотели с мръсни стаи и бани, чувалите с боклук, събирани от тяхното крайбрежие от доброволци или отзиви на туристи, влезли дори в болница след хранене в гръцки ресторанти?

Във всяко стадо има мърша, та и в нашето не може да няма.

Но къде са статиите с добрите примери по нашето море, със старанието на хората да предоставят добър продукт или с наложените вече мерки за установени нарушения? Ами да се отнемат лицензи и това да става обществено достояние, а не кой маймун се е напил безпаметно и скачал балконинг, или като е парикарал неправилно в забраненото се е борил с някой репатрак!

Защо нещата във Вашия сайт се изкривяват само в едната посока и какъв е Вашият принос да се помогне на българския туризъм?

Защо няма снимки от летуващите българи по прекрасните гръцки плажове, които пристигат и се пльосват по шезлонгите с увитите във вестник домати, храната купена от „Лидъл“-а, на границата и бурканите от багажника?

Защо няма снимки от летуващите в Турция и Тунис, в които просто не се допуска фриволното поведение на самите туристи и веднага се вика полиция? А ако там спра колата си на „забраненото“, дали въобще ще се допусне да се оплаквам и боря „като свиня с тиква“ с репатрака? Дали на мига няма да ми дръннат такава глоба, че повече да не стъпя в този курорт дали от срам, дали от възможността за друга глоба?

Аман от мрънкащи, недоволни и крайно претенциозни спрямо парите, които са похарчили за туристическия продукт българи!

Аман и от снимки на къпещи се с дрехите в морето „братчеди“ или с джапанките в басейна, от заустени фекални води, мръсни хотели в Приморско, пияни туристи по Слънчака и т.н.! Защо не се пита кой е допуснал това да се случи – хотелиера, който трепери за всеки клиент, кмета, който „не знае“ или органите, които трябва да извършват контрол без да им се „мажат очите“?

Това ли имаме само?! Като се надявам да не правите умишлено или парично обезпечено въпросното внушение, оставам Ваша читателка, И.Лазарова…“

Източник: plovdiv24

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook