img

Плъзна шокиращо ВИДЕО на Азис, в което си пъха микрофона в…

/
/
/
608 Views

Шокиращо видео се разпространи в социалните мрежи, на което се вижда как Азис пъха микрофона си в бельото си и то отзад.

Прави го, за да си освободи ръцете и свободно да играе кючек. Видеото е заснето по време на негово участие и за няколко дни събра хиляди гледания. Зрители са шокирани не толкова от кръшните му движения в ханша, колкото от скривалището на микрофона.

Оказа се, че това е честа практика на Краля на фолка, разбра ТРГ.

Азис си пъха микрофона отзадПочти на всяко свое участие пъха микрофона в гащите си отзад. Дали защото му е удобно или защото е разбрал, че това предизвиква интерес от зяпачите, няма особено значение. Ясно е, че с всяко свое движение той може да предизвика лавина от коментари и реакции, кои от кои по-противоречиви.

Към днешна дата Азис драстично е намалил участията си и поема не повече от 4 на месец. Разбира се, рядкото му появяване по дискотеките буди още по-голям интерес и заведенията се пукат по шевовете при негово гостуване. И макар да държи рекорда за най-висок хонорар – от 10 до 17 хиляди, продължава да получава покани за гостуване.

Коментирай чрез Фейсбук

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook