img

Playboy разсъблече Мария по пижама

/
/
/
428 Views

Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви нощна София и в петък вечер препълни до пръсване известен столичен клуб на дългоочаквано пижамено парти. Второто тематично събиране на почитателите на Мъжката Библия беше посветено на създателя й – Хю Хефнър. Партито анонсира появата на специално колекционерско, 300-странично издание, посветено на живота, любовите и делата на бащата на Playboy.

Философията на партито, където никой не беше пуснат, ако не е по пижама, се обяснява от продуценте на Playboy-партита, Борис Гълъбов, Христо Сираков и Любен Дилов-син така: “Хю Хефнър е един от малкото, за когото след смъртта му е трудно да се каже “Той сега е на едно по-добро място”. Пижаменото парти потвърждава точно това!”.

Звездните модни икони се бяха погрижили да си осигурят кой от кой по-луксозна пижама, с която да засенчи останалите. Фолк певицата Мария се появи в компанията на своя добър приятел, дизайнерът Чавдар Иванов, създател на уникалния и зелен спален тоалет, с който миньочето събра погледите на всички в Bedroom Premium Club. А в разгара на партито, Любен Дилов-син простичко обобщи атмосферата с афоризма:

“Човекът е човек, когато е в пижамата на друг човек” Партито успя да извади от доброволаната му изолация дори Емил Кошлуков, който се появи в компанията на неувяхващата Жени Калканджиева. Почти целият персонал на модерната клинака “Имани”, куп звезди от шоубизнеса, модата и светската жруналистика, бяха сред ВИП гостите, които танцуваха в оригинални спални тоалети до сутринта. А организаторите на партито, Христо Сираков, Любен Дилов и Борис Гълабов, както и собственикът на клуба се появиха в специално изработени за тях луксозни кабинетни пижами от супер скъпи материи. Всеки, който не беше спазил дрескода можеше да се сдобие с халат от лимитирана серия с бранда Playboy още на входа.

И въпреки, че халатите бяха предвидени за тези, които не са с пижама на тематичното парти, почти всички гости побързаха да си вземат по един за спомен. Топ плеймейтките Анна-Мария, Брита, Даная, Гергана Стaменова, Ива Няголова и Петя Димитрова изнесоха истински спектакъл. Цялото заведение беше декорирано като гореща спалня с воали, в която всички се разхождаха по пижами и халати. А изкусителките, заедно с уникалния балет на клуба, под хореограията на Калин Калинов от “X-NRG Crew” и Галя Христова, мачкаха чаршафите на истинско легло, окачено на вериги над сцената. Звездите от страниците на Playboy танцуваха със специално изработено за тях бельо от шармантната дизайнерка Миглена Каканашева Мегз.

За перфектната визия на изкусителките на сцената се погрижиха звездният тандем Цецо Андреев и Момчил Спасов, стилистката Милена Цекова, както и фризьорът Мирослав Ангелов. Луксозното пижаменото парти не пропуснаха и Нора Недкова, скандалната Катрин Вачева и плеймейтка Деси Димитрова. Деси дойде в компанията на близката си приятелка, с която участваха в конкурса Playmate 2016 – Ирена Георгиева. Те станаха част от гостите на партито и купонясваха до малките часове. Тематичното парти беше изкушило двама бъдещи съпрузи да съберат приятелите си за ергенско парти точно тази вечер и точно тук. В малките часове един от тях, чието известно име ще премълчим, обикаляше масите, за да сподели съмненията си – дори с напълно непознати хора, че май му е рано да се жени…

Източник: Blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Playboy разсъблече Мария по пижама
5 (100%) 1 vote[s]

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!