img

Пияни мъж и жена правят се*с през едно от най-известните заведения! Минувачи им пляскат и свирят! (ВИДЕО 18+)

/
/
/
1242 Views

Гореща случка се е разиграла преди дни в лондонския квартал Сохо. Загорели мъж и жена са били изловени от минувачи да правят секс без изобщо да се интересуват дали някой минава и ги гледа, разказват от британския „Сън“.

Най-напред кавалерът хванал блондинката „на задна“ и чак след като се позабавлявал, я обърнал с лице към себе си и продължили „разговора“.
Дамата, на около 20 години, пък се оказала доста палава и по някое време спокойно започнала да прави френска любов на мъжа.
Двойката била толкова погълната от заниманията си, че дори и не обърнала внимание на улични музиканти, които застанали до тях и започнали да им свирят „Ламбада“.

Занимавката им продължила 15 минути пред вратите на кръчмата. Време достатъчно на минувачите да си направят по няколко клипчета и да окуражават палавниците. Според хората и двамата били доста елегантно облечени, мъжът бил повече от пиян. По едно време паднал, но след това пак станал и продължил да се труди върху мацката.

След 15-минутни барманката от кръчмата излязла и ги помолила да се преместят на друго място. Загорелите мъж и жена просто мръднали пред хранителен магазин – две врати по-долу от заведението. И продължили с еротиката.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook