Последни новини
Home / Видео / Пишман крадци направиха истинско шоу по време на обир (ВИДЕО)
Пишман крадци направиха истинско шоу по време на обир (ВИДЕО)

Пишман крадци направиха истинско шоу по време на обир (ВИДЕО)

Канадската полиция публикува видео, на което е запечатан уникалният момент, в който двама неудачници се опитват да извършат въоръжен обир.

На кадрите се вижда как през нощта на 23 май двама неизвестни се опитват да застрелят човек в мюсюлмански дрехи на пуста улица. Един от нападателите в бяла спортна дреха и сиви кецове невъзмутимо се приближава до човека и се прицелва в главата му. По щастлива случайност обаче до изстрел не се стига, нападателят скрива оръжието и рязко се отдалечава. Жертвата на грабителя така и не разбира, че по чудо е избегнала смъртта.

После, осем минути след първото нападение, същите престъпници с оръжието преследват друг пешеходец. Той се оказал по-малко късметлия от първия – побягва в подлез, а преследващият го престъпник в бяла дреха стреля в гърба му, след това побягва.

Раненият е откаран в местна болница, животът му е вън от опасност.

Четири дни по-късно патрул задържал четирима заподозрени в близост до мястото, където е заснето видеото в района на Риджмънт парк. Четирима млади хора на възраст от 18 до 22 години се опитвали да избягат от полицията с автомобил, направили няколко катастрофи и едва не прегазили неколцина пешеходци. В колата им открили два пистолета. Полицаите призовават и други жертви на уличен обир да се обадят.

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Пишман крадци направиха истинско шоу по време на обир (ВИДЕО)
Оценете публикацията

About Цветан Славчев

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!