img

Певиците на Слави не могат да се понасят, постоянно се топят една друга пред шефа

/
/
/
1269 Views

Вокалистките на „Ку-ку бенд“ Невена Цонева и Лилия Стефанова не могат да се дишат. Двете певици никога не са се харесвали, а когато Лилия разбрала, че ще й се наложи да работи с Невена, била на косъм да напусне, пише „Галерия“.

Цонева също не изгаряла от желание да си партнира със Стефанова, но била поблазнена от възнаграждението.

Двете постоянно били във вражда и се топили една друга пред шефа си Слави Трифонов. „Вдигнал е ръце от тях. Нищо чудно скоро да се раздели с едната си вокалистка“, коментират от екипа на шоуто и допълват, че в това отношение Цветелина Грахич им липсва много.

„Лили и Цвети се разбираха прекрасно и цареше хармония. Добре се стиковаха и с бенда“, разказват служители на Дългия. Именно от солидарност и лоялност към Грахич, Лилия се държала зле с Невена.

Цонева пък смятала, че колежката й доста фалшиви и изобщо не й е на нивото. Като победител в първия сезон на „Мюзик Айдъл“ и собственик на музикална компания, Невена имала самочувствието на световна звезда и това дразнело Лили.

От екипа на Слави обаче са категорични, че Цонева му е любимка и ако двете вокалистки не си оправят отношенията, Лили ще изхвърчи.

Източник: blife.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook