img

Петя Дикова кара тежка бременност: Коварна болест я държи постоянно в страх!

/
/
/
844 Views

Петя Дикова трябва да внимава много в следващите месеци, разбра trg.

Бременната Петя Дикова няма никакво намерение да се омъжва скоро.

Като дете на разведени родители водещата на „Култ” не вярвала в брака и не смятала за нужно да се разписва дори заради бебето, което е на път.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков отдавна искала да стане майка, но никога не е мечтала да е булка, твърдят нейни познати. Тя била наясно, че подписът не гарантира вечна любов, а напротив. Горчивият опит на родители ѝ я научил, че понякога бракът е първата крачка към края на щастието. Затова предпочитала да живее като волна птичка на семейни начала, но без излишни подписи и ритуали в гражданското. Половинката ѝ Илиян също не напирал да се жени. Той бил готов да даде пръстен на Пипи, за да се натегне пред родителите ѝ, които обаче не искали да се бъркат в решенията на младите. В резултат на това двойката напълно изключила идеята за сватба и дала приоритет на бебето, писа „Уикенд“.

Петя и Илиян очакват момченце напролет, разкриха самите те преди дни. По настояване на бъдещия татко детето ще се казва Александър. По този начин ще бъде кръстено едновременно и на тъста, и на тъщата – Сашо и Аня. Злите езици клюкарстват, че с този ход хитрият Илиян целял единствено да се подмаже на влиятелните родители на жена си, които били на върха на щастието от избора на име за първото си внуче. Ко-водещият на Гала, разбира се, отрича подобни клевети. Името Александър му било любимо, а съвпадението с имената на Аня и Сашо било щастливо стечение на обстоятелствата.

Бъдещите родители са заедно от около година и половина. Говори се, че бебето им е било планирано, а Петя е минала през всевъзможни прегледи и изследвания, преди да забременее. Самата тя е споделяла, че си е правила изследване на яйчниковия резерв преди няколко месеца. Освен това обаче се говори, че преди да зачене, е била на специални прегледи при ендокринолог, тъй като има хашимото – заболяване, което влияе на хормоналния баланс и може да предизвика спонтанен аборт, ако не се държи под контрол.

Сега пък правела женски консултации за следене на бременността през две седмици, каквито са най-новите медицински препоръки. Освен това всеки месец си проверявала хормоните на щитовидната жлеза и ходела при ендокринолог за следене на хашимотото, което е хронично.

Макар Пипи да твърдяла, че се чувства добре, работата ѝ, която е заредена с излишни нерви и напрежение, изключително много я товарела. Бременната жена често се чувствала на ръба на силите си от изтощение. С близките си споделяла, че прибере ли се вкъщи, не иска нищо друго, освен да си легне и да спи. Те пък я съветвали да спи сега, защото роди ли се бебето, ще може само да мечтае за почивка.

Източник: HotArena.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook