img

Петро Порошенко реши да повози Бойко Борисов и даде много лош пример на шофьорите. Вижте какво се случи! (СНИМКИ/ВИДЕО)

/
/
/
115 Views
loading...

В град Болград президентът на Украйна Петро Порошенко седна зад волана на микробус по време на работно пътуване до района на Одеса и покани министър-председателя на България Бойко Борисов да се качи при него и да пътуват заедно. Лидерът на Украйна е решил лично да повози премиера на нашата страна с автомобила, за да демонстрира ремонтните дейности по магистралата „Одеса-Рени“, информират украинските медии.

Президентът на Украйна няколко пъти нарушава правилата на пътя. Тръгвайки с микробуса, Порошенко не дава сигнал с мигач и освен това не поставя предпазния колан. Вероятно просто е забравил да го направи.

Петро Порошенко реши да повози Бойко Борисов и даде много лош пример на шофьорите. Вижте какво се случи! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Но с това нарушенията на правилника от страна на украинския президент не приключват. Например, той не включва фаровете за къси светлини извън града, както се изисква от закона.

Украинските медии обръщат внимание, че служителите на органите на реда не са обърнали внимание на тези нарушения от страна на Петро Порошенко. Може би просто не са ги забелязали.
Видеозаписът, в който Порошенко нарушава правилата на пътя, е публикуван и от самия него на личната му страница в социалната мрежа Facebook.

Източник: auto.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!