img

Перничанката, която наби мутра на плажа в Созопол: Пребих го от бой и никой не посмя да се намеси. Излях му шише вода на кратуната

/
/
/
949 Views
loading...
Зачестилите напоследък инциденти, особено по курортите от Черноморието ни, предизвикаха редица коментари, че в България бавно, но сигурно се завръщат мутренските времена.

Смела жена от Перник се превърна в хит в социалните мрежи след повече от любопитен екшън, разиграл се на плажа в Созопол. Соня Сергиева отдъхвала спокойно под чадъра си и се наслаждавала на ваканцията и прекрасното време, когато точно до нея се настанила изключително нагла двойка. Те моментално започнали да вдигат шум и спокойствието за плажуващите наоколо останало спомен. Пред вестник „България днес“ Соня Сергиева разказа, че малко след това е изпуснала нервите си и след кратък спор е пребила мъжа от двойката, който приличал на същинска мутра.

Пред изданието тя уточнява, че не просто му е обърсала един-два шамара, а му е хвърлила солиден пердах.

„На плажа се довлякоха две изчадия. Силиконова овца и новобогаташ. Отначало беше нормално, около 30-40 минути. След това, като се започна едно просташко зеене по телефона и от двамата. Хем говорят високо, хем се хилят. До мен са, на другия чадър. Търпях, търпях и откачих. Станах и им направих забележка по-тихо да приказват“, припомня си началото на скандала смелата Соня.

В този момент мъжът от скандалната двойка се нахвърлил срещу нея с грозни обиди и я приканил да се изнесе от плажа, след като случващото се там не й харесва. Тя излязла извън себе си от гняв и изляла шишето си с вода „на кратуната му“. В този момент мутрата започнал директно да я заплашва и заявил, че ще плати на биячи, които да я смачкат, изнасилят и ликвидират. Това били думите, които отключили у Соня агресията.

„Пребих го от бой и никой не посмя да се намеси. Ама като казвам „пребих“, означава, че го метках по плажа, докато го добутах до стълбите. Сега спасителите ме ухажват да им стана бодигард“, разказа за екшъна Соня Сергиева. Тя уточнява, че умишлено не е потулила историята и й дава гласност, защото смятала, че някой от сеирджиите на плажа ще пусне клипче от бурните събития.

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!