img

Пазете се: Тези 5 неща привличат смъртта в дома ви

/
/
/
321 Views

В един идеален свят домът е място, където човек почива с душата си и е изпълнен с енергия. Но понякога нещо се обърква: нещата не вървят добре, всичко пада от ръцете ви и нямате достатъчно сила за нищо – иде ви „да легнете и да умрете“, припомня ТРГ.

Ако хвърлите един поглед към опита на предците, може да видите най-често срещаните признаци, свързани с неща, които като магнит привличат в дома отрицателна енергия и дори смърт.

Скъсани пантофи. Износените чехли и пантофи, които са загубили външния си вид, не трябва да се носят нито от вас и близките ви, нито да се съхраняват дори и за най-нежеланите гости. Благодарете им за тяхната вярна служба и ги изпратете на почивка в боклука.

Стар календар. Той е символ на миналото време, което няма да се върне. За да не заравяте мислите си в миналото, трябва да си купите нов календар веднага щом приключи старата година.

Счупен часовник. Друг символ на спряното време, което „краде“ жизнената енергия. Намерете начин да поправите часовника си, ако наистина ви харесва. Ако не стане, се отървете от него без съжаление.

Подаръци от неприятни хора. Дори и да харесваш нещо, но човекът, който го подарил не ти е приятен, по-добре е да се сбогуваш с тази вещ. Иначе през цялото време ще се връщате в мислите си към дарителя и ще ви се въртят в главата негативни мисли.

Счупени огледала и съдове. Разбира се, не ни е жалко да се разделим с малко счупено огледало, но не всеки ще реши да изхвърли голямо и красиво. Това не е необходимо! Вземете огледалото и го отнесете в работилница, където счупеното огледало ще бъде заменено с ново и ще продължите да се наслаждавате на красотата в дома си.

Източник: Марица

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!