img

Павел Попандов свалил 14 кила с глад заради роля

/
/
/
527 Views

Ех, какво ли не правят актьорите за заветната роля! Един от най-обичаните родни артисти Павел Попандов разказва забележителна случка от живота си—а именно, как свалил с глад 14 килограма, научи trg.

За да играе във филма „Равновесие” Попандов трябвало да се подложи на драконовски режим, за да отслабне. В лентата той играе боксьора Милко, но за да получи ролята му се наложило здравата да се потруди, пише „България днес”.

„Имам бърз метаболизъм, затова и не ми е проблем напълняването”, смее се Павката, който има и любима диета—кисело мляко с лимони.

„Когато трябваше да сваля 14 кила за филма „Равновесие”, където играх Милко, Людмил Кирков ми каза „Слуша сега, Павка. Обличаш онова костюмче от уволнението.

Идваш и получаваш ролята. Само тогава”. Това означаваше, че трябва много, много да отслабна, да се промени цялата ми физика, за да мога да си облека костюмчето”, връща лентата назад Попандов.

И тъй като актьорът много иска ролята, се мотивира да я получи. Зарязва колата и започва да ходи пеша из София. Спира да се храни и сам си измисля драконовски режим—сутрин изяжда кофичка кисело мляко с лимон. На другия ден втора с два лимона. И така докато станат 7 лимона, след това се връща на 1 лимон.

Решил да тича и в парка, но първия ден жестоко се задъхал.

„Бях на 36 години в трагична форма от заседналия живот, все по кръчми, без да спортувам, ужас. Край мен един старец тича и ми се хили. После смених изцяло всичко …

За да минава по-бързо денят почнах и хапчета за сън да пия, за да се наспивам. След това започнах тренировки и с националния треньор Стоян Ацев.

Накрая влязох в костюмчето”, смее се Попандов. И добавя, че когато Людмил Кирков го видял, само го изгледал и му казал „Имаш ролята”.

hotarena

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook