img

Пътешественик във времето, дошъл от 2033 години, с феноменална новина за човечеството: Само след 10 години ще… (ВИДЕО)

/
/
/
595 Views

Пътешественик във времето, дошъл от 2033 години, твърде, че още в следващото десетилетие научният прогрес ще позволи на хората да си общуват чрез телепатия и да се придвижват до всяка точка на света чрез телепортация.

Мъжът, който се намира във Великобритания, е направил видеообръщение, което се появи в YouTube канала „ApexTV”. По думите му, след 10 години учените ще разполагат с технология за придвижване във времето. По същото време извънземните, които от дълго време наблюдават Земята, ще спрат да се крият. Пришълците ще помогнат на земляните да преминат към нов етап на развитие. Хората ще могат да удовлетворяват голяма част от потребностите си благодарение на изкуствения интелект.

Учените ще успеят да възкресят динозаврите, както и да създадат междинни телепортационни станции за бързи пътешествия до всяка точка на света. Богатите пък ще получат възможност да си създадат свой идеален свят, в който ще има всичко.

Благодарение на развитието на медицината, редица сериозни заболявания ще отидат в историята.

В 2033 година обаче не всичко е толкова розово. Всички световни умове ще се борят с презаселването, както и с изменението на климата. Дори технологиите на извънземните няма да са в състояние да спрат глобалното затопляне.

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook