img

Първи СНИМКИ на Димитър и Даниела след фаталната драма в Лясковец, били много влюбени, но…

/
/
/
566 Views

Както бе съобщено по-рано, вчера 51-годишната Даниела Райкова бе простреляна от бившия си приятел в Лясковец. Екшънът се разиграл около 20:00 часа, когато тя отишла да му върне кучето, което останало при нея след раздялата им.

По време на срещата им той обаче се разгневил и грабнал ловна пушка. Под влиянието на емоциите не се поколебал да натисне спусъка и я гръмнал в областта на корема. След като осъзнал деянието си извършителят се самоубил.

Според наши източници, двойката доскоро е живяла на семейни начала, като и двамата имат предишни бракове. Запознали са покрай общото им хоби, а именно – любовта към театъра.

От профила на жертвата в социалната мрежа „Фейсбук“, става ясно, че от 1996-та г. – досега,  тя е учител  в СОУ „Максим Райкович“, в град Лясковец. Завършила е ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Велико Търново, като аспирант по Информатика.

Димитър ГрамудовЛюбителят на театъра и на огнестрелните оръжия Димитър Грамудов не бил особено активен в социалните мрежи, но не е пропускал да демонстрира обичта си към любимата, чрез коментари под нейните снимки.

Състоянието на простреляната остава критично. Медиците установили, че изстрелът е нанесъл поражения на далака, панкреаса и единия бъбрек, загубила е много кръв и има изходна рана на гърба. Хората в малкото градче са разтърсени от трагедията и все още не могат да осъзнаят какво се е случило.

Първи СНИМКИ на Димитър и Даниела

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook