img

Паника в „Капките“: Хилда нанесе удар за 5 бона на Фики СНИМКА

/
/
/
1320 Views

Хилда Казасян ще се окаже доста нескопосан шофьор. Преди броени дни тя катастрофира по доста нелеп начин, което показва липсата на каквито и да е шофьорски умения, узна trg.

В катастрофата участие е взел и фолкпевецът Фики. За голямо негово съжаление Хилда ударила лъскавото му возило, а Фики му се доревало при гледката.

Случката се разиграла на паркинга на „Като две капки вода“ в Горубляне след края на лайфа миналата седмица. Хилда бързала да си тръгне и на излизане се забива в лъскавото возило на Фики. Той все още бил зад кулисите и грижливо му сваляли грима от образа на Стиви Уондър.

Хилда нанесе удар за 5 бона на Фики

Информирали го за случилото се и той изхвърчал на паркинга и с голям ужас погледнал щетите. Фики е привързан към колата си и я гледа по-добре и от жена. Покрита е със специално фолио, поръчано от САЩ и на стойност над 5000 лв. Изпълнителят на „Беше обич“ се жалва пред приятели, че сега трябва пак да прави поръчка от Щатите и да дава отново пари.

Горката Хилда била много притеснена от случилото се и на последния лайф в шоуто даде по-висока оценка на Фики, тъй като се чувствала гузна след случката, пише show.blitz.bg.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook