img

Паника в Гоце Делчев! Рецидивист, убил съпругата си с чук за пържоли, отвлече 2-те си деца!

/
/
/
103 Views
loading...

46-годишният Емилиян Б. от Кюстендил, добил скандална известност след като премаза черепа на съпругата си с чук за пържоли и я уби преди много години, отново се прояви, научи trg.

Той е взел 2-те си деца от новата си съпруга в Гоце Делчев на 4 -ти януари и до днес на обед от 5 годишната му дъщеря и 14- годишния му син нямаше следа, нито бащата, нито децата отговаряли на повикванията и, пише struma.com, цитирани от Блиц.

Децата са обявени с телеграма за общодържавно издирване, след сигнал на майката , изпаднала в шок. Полицията е била вдигната на крак и по искане на колегите им от Гоце Делчев, кюстендилските полицаи проверили дома на Емилиян, където открили братчето и сестричето и ги върнали на уплашената им майка в Гоце Делчев.

Така случаят с „отвличането“ завърши с добър край. Бащата Емилиян се оправдал пред полицаите, че не вдигал телефона на майката на децата си, тъй като му била паднала батерията.

Блиц припомня, че Емилиян излезе от затвора през 2011 година,където излежа присъдата си за убийството на първата си съпруга. Бе осъден на 19 години, но после присъдата му бе намалена на 6 години.

Източник: petel.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!