img

Палатът на Баневи в Бояна на търг (Вижте мегалуксозното имение на олигарсите – Снимки)

/
/
/
461 Views

Пуснаха палата на Баневи на търг, търсят 6 млн. лева на имението

Баровския палат на Баневи в софийския квартал Бояна е пуснат от съдия изпълнител на търг. Той търси 6 милиона лева за мега луксозното имение на олигарсите. Което е в еклектичен стил. Освен, че къщата е с огромни размери там могат да се открият два басейна както и хеликоптерна площадка.

Палатът на Баневи в Бояна на търг (Вижте мегалуксозното имение на олигарсите – Снимки)

Снимка: Блиц

Имота по документи е собственост на компанията „Партнърс Комерс”управител, на която е Николай Банев. Дружеството е задлъжняло на държавата с повече от 2 милиона лева. Като управител на Банев има издаден ревизионен акт на стойност от 1 950 милиона лева. Той е за начислено ДДС на луксозната къща. Която е използвана фиктивно за резиденция на корпорацията.

По време на обиска в палата на скандалното семейство бяха открити злато, диаманти и други скъпоценни камъни в големи количества. Те били заключени в специално обособена стая чрез брава със специална защита.

Палатът на Баневи в Бояна на търг (Вижте мегалуксозното имение на олигарсите – Снимки)

Снимка: Блиц

Във въпросното помещение са намерени множество документи в оригинал съдържащи данни за офшорните сметки на олигарсите. Разследващите органи подозират, че по тях са постъпвали суми от източеното дружество.

Документите разкриват, че Баневи са притежатели на офшорните дружества, а движението на парите по тези дружества, което ще бъде проследено, но се намират доказателства, че това наистина се е случвало, категорични са държавните обвинители, предават от blitz.bg

Палатът на Баневи в Бояна на търг (Вижте мегалуксозното имение на олигарсите – Снимки) Палатът на Баневи в Бояна на търг (Вижте мегалуксозното имение на олигарсите – Снимки) Палатът на Баневи в Бояна на търг (Вижте мегалуксозното имение на олигарсите – Снимки) Палатът на Баневи в Бояна на търг (Вижте мегалуксозното имение на олигарсите – Снимки) Палатът на Баневи в Бояна на търг (Вижте мегалуксозното имение на олигарсите – Снимки) Палатът на Баневи в Бояна на търг (Вижте мегалуксозното имение на олигарсите – Снимки)

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!