img

Пак връзкарство! Гала нагло погази правилата на ВИП Брадър, каза на Стефан извънредна новина за майка му и се хили доволна!

/
/
/
417 Views

Нова доза връзкарство в ефира на Нова тв. Всичко съвсем се обърна на шуробаджанащина, след като за пореден път в предаването „На кафе“ бе направена жива връзка с Къщата на „ВИП Брадър“.

Продуцентите на сутрешното предаване решиха да повдигнат рейтинга на Гала, като пуснаха на живо от изповедалнята мъжа й Стефан. След вчерашното му обяснение в любов, двамата имали нужда от среща.

„Оставих си отворена врата и, ако нещо има да се случва, ще се случи навън, между двама ни. Ще видим ще има ли сватба. Адаптирах се към сложната обстановка тук иначе. Има вирус, който ни мори леко. С общи усилия го преодоляваме. Форматът е такъв, че има спречквания“, призна Стефан.

„Дори да има напрежение след номинациите, като цяло атмосферата е в пъти по-спокойна. Кулагин не беше дразнител, а едно притеснително зло. Никой не разбираше защо е толкова озлобен към света и от къде идва постоянното му желание да наранява и обижда. Всичко е наред вече“, добави той.

На въпрос кой се занимава с кухнята след излизането на Божана, Стефан отвърна шегувито: „Сега аз готвя, аз правя всичко в тази къща и смятам, че съвсем закономерно ще изляза последен от нея.“

Гала обаче реши да наруши за пореден път всички правила и вместо просто да се зарадва на дадената й привилегия – да види и говори с близкия си, тя реши да гази законите на шоуто „ВИП Брадър“.

„Пиленце, много те обичам и ми липсваш. Нямам право да ти го кажа, но ще ти го кажа – всичко е наред, всички са добре и здрави. Майка ти отскочи до съседна скандинавска държава, но ще я поздравя от теб, като се върне“, каза Гала.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!