img

Откриха трети труп в Негован, отново зверски разфасован

/
/
/
195 Views

Кошмарът в Негован продължава, научи trg. Полицията е открила трети труп в софийското село, научи TrafficNews. Тялото е било разфасовано по същия зверски начин, както останалите два трупа.

Органите на реда продължават да претърсват участъка.

Припомняме ви, че през уикенда край водоема до селото бяха намерени останките от два разложени и разфасовани трупа със следи от огнестрелни рани в черепите.

Битова драма най-вероятно стои зад бруталното убийство.

Първите експертизи сочат, че телата са на възрастни мъж и жена. Най-вероятно те са били убити преди два месеца. Първоначално са смъртоносно простреляни в главата, а след това – разчленени и изхвърлени край водоема. Криминалистите работят и по версията жертвите да са убити от техен роднина и да не са били обявявани за издирване.

„След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Единият със сигурност на жена, за другия все още не се знае какъв е полът на жертвата. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване“, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Източник: trafficnews

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook