img

Откриха предсказанието на Ванга за „зловещата осмица“

/
/
/
313 Views

Предсказанията на Ванга, включително конфликта в Украйна преди няколко десетилетия, се обсъждат активно в интернет. Според пророчицата в ситуация, която ще бъде от голямо значение за целия свят, числото осем ще стане важно.

Според Sib.fm Ванга е предсказала началото на войната в Украйна с точност до един ден. Думите й били, че „в годината на петте двойки” братски народи ще тръгнат един срещу друг.

Тя прогнозира в резултат на това икономическата конфронтация на Русия с цялото световно общество.

Според експерти т.нар. специална военна операция в Донбас започна на 24 февруари 2022 г., което показва пет двойки и точността на прогнозата на Ванга.

След това Ванга казала, че „когато дойде Осмият“, тогава ще настъпи финалът на един труден конфликт. Тя свързва идването на мира с числото осем.

Съобщава се, че Ванга обявила пророчеството си малко преди смъртта си. По това време тя не можела да ходи, но молила за мир.

Според текста на предсказанието появата на „Осмия“ няма да се случи скоро.

„Но много вода ще изтече, преди да дойде Осмият. Той ще подпише окончателния мир на планетата, след като немощният напусне“, цитират от “МК” думите на ясновидката. Изследователите предполагат, че под „слабия“ владетел българската гадателка има предвид настоящия президент на САЩ Джо Байдън.

Ако това е вярно, тогава следващият американски лидер ще бъде Осмият. И като се има предвид, че следващите избори в САЩ ще се проведат през януари 2025 г., мирното разрешаване на конфликта ще трябва да изчака още три години.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook