img

Откраднатото бебе от човек на Местан – укривано от бабата

/
/
/
315 Views

Бебе Азалия, което майка му Берна Якубова от Шумен издирваше, се намери, научи trg

Малката наследница на лидера на ДОСТ на Лютви Местан в Шумен Бюлент Хасанов обаче е под „закрилата“ на баба си Фатима и майката няма право да я вижда. Както редакцията на Lupa.bg първа писа, детето е незаконно укривано и отнето от семейството на Хасанов, който е в тежък развод с майката Берна Якубова.

Ето какво написа тя след като разбра къде се намира рожбата й, обявена за общодържавно издирване:

„Азалия за съжаление отново е при баща си, поради факта, че нямаме официален развод към днешна дата и правата ни са равни. В негово отсъствие са мои на 100% и за да не упражня родителските си права над Азалия, бе укрита от бабата. Аз бях длъжна да живея седмица под огромен стрес, докато се завърне Бюлент Хасанов от чужбина и „разреши на майка си“ да се появи с бебето ми“.

Якубова твърди, че съпругът й бави умишлено всички покани и документи, за да се случи разводът между двама им цивилизовано. „Бебето с бабата бяха открити в гр. Русе у 1-ва братовчедка на Бюлент! Всички съучастници в тази подла игра са и ще бъдат подведени под съдебна отговорност! Това трябва да спре и аз нямам никакво намерение да премълчавам от сега нататък“, пише разтреперана майката на малката Азалия.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook