img

От щаба на Фандъкова с интересно предложение към Манолова, ето какво отговори тя

/
/
/
370 Views

От предизборния щаб на Йорданка Фандъкова предложиха двете кандидатки за кметското кресло в столицата да проведат дебат на неутрална територия, научи ТРГ.

„Предизборният щаб на ПП ГЕРБ – София, заедно с партньорите ни от СДС – София, предлагаме провеждането на един дебат между кандидатите за кмет на столицата и техните екипи, който да бъде на неутрална територия с възможност за излъчване или отразяване от всички медии, които проявяват интерес”, пише в писмото им, разпратено до медиите.

„Дните между обявяването на официалните резултати от първия тур и провеждането на втори тур са много малко. Категорични сме, че нашите съграждани заслужават структуриран дебат с ясен регламент и достатъчно време, за да се чуят предложенията на кандидатите и екипите им по темите, които обществото е показало, че са най-важни за него.

Градът ни има нужда от ясни отговори на съществените въпроси и според нас те могат да се чуят точно в един такъв дебат”, посочват те.

Дължим на столичани възможността информиран избор”, посочват в заключение от предизборния щаб на двете партии.

Отговорът на Мая Манолова не закъсня. „Отговорът ми е прост, ще се явя на всеки лидерски дебат с г-жа Фандъкова, очи в очи, а не криейки се зад екипи и съветници”, посочва Манолова.

„Смятам, че го дължим на гражданите, за да направят своя информиран избор. Време е София да има кмет, който да носи лична отговорност, а не изпълнителен директор”, пише още Манолова.

Блиц

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook