img

Орнела Мути на 65 – как изглежда сега секс символът на италианското кино през 80-те години СНИМКИ

/
/
/
941 Views

Искате ли да видите как изглежда днес една от най-красивите актриси през 80-те Орнела Мути, чието пълно име е Франческа Роман Ривели?

Франческа е родена в Рим в обикновено работещо семейство. Тя била на 13 години, когато момчетата започнали да се взират в нея и фигурата й започнала да се „закръгля“. Мути позирала гола, тайно от майка си, за една художествена школа и в същото време участвала в мъжки списания, заради което почти била изгонена от училище, научи trg.

Орнела Мути на 65

Орнела била безразлична към киното, но на едно от прослушванията, на които сестра й я завела, тя преминала през селекцията за филм. След снимките тя става повече или по-малко известна и е поканена да участва във филми с основно еротичен характер.

Орнела Мути на 65

По това време младата актриса получава интересния псевдоним Орнела Мути. Постепенно тя получава все повече покани да се снима.

Тя участва във филми като „Последната жена“ (1976) и „Новите чудовища“ (1977).

Орнела Мути на 65

Партньори на актрисата са били Микеле Плачидо, Ален Делон, Жерар Депардийо.

Актрисата участва и във филма „Укротяване на опърничавата“, където „опитомява“ Адриано Челентано. Двамата играят заедно повече от веднъж и това води до развитието на романтична връзка. Тъй като Челентано не планира да напусне съпруга си, тази връзка е краткотрайна.

Орнела Мути на 65

Освен в италиански ленти, Орнела Мути участва и в американски и европейски филми. И така, едно от най-добрите й изпълнения е ролята й в сериалите „Граф Монте Кристо“ и „Флаш Гордън“.

Наскоро през 2016 г. тя стана главна звезда в клипа на Александър Ревва „Като Челентано“, а също беше и гост-звезда в предаването „Вечерен Ургант“.

В интернет се появи информация, че Франческа е сменила местожителството си и се е преселила в Русия. Орнела Мути също действа и като жури на Московския филмов фестивал.

Орнела Мути на 65

Сега актрисата е на 64 години, през март се подготвя да отпразнува 65-ия си рожден ден. С възрастта жената не е загубила красотата си благодарение на здравословна диета и спорт. Младият й избраник е потвърждение за това (настоящият й любовник е с 10 години по-млад от нея).

Орнела Мути на 65

jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook