img

Опитаха да убият кандидат-кметица преди балотажа

/
/
/
366 Views

Поредно посегателство бе извършено в нощта на изборите срещу кандидата за четвърти мандат за кмет на дупнишкото с. Крайници Мариана Димитрова. Има заподозрян и задържан млад мъж от селото по случая, научи ТРГ.

Докато се броели бюлетините в секциите в селото, някой хвърлил буркани, пълни с машинно масло, в двора на Димитрова. Най-вероятно запалителната течност е хвърлена с цел да бъде запалена късно през нощта, коментират съседи.

Това е третият опит за сплашване на Димитрова да се откаже от надпреварата за кмет на селото.

През лятото Димитрова на два пъти намираше заплашителни писма, оставени на входната врата на имота й, припомня “Струма”.

При втората вандалска проява бяха изкоренени цветя в добре подредения й двор. Къщата й беше намазана с червеникава боя. След двата случая на сплашване Мариана Димитрова постави видеокамери на входната врата на двора на къщата си. От видеокамерите се иззети снимки на мъж, който хвърля буркан с течност.

Като се прибрала вкъщи след изборния ден, Димитрова видяла, че дворът бил целият в стъкла и миришело на машинно масло. По плочките и по къщата има петна от запалителната течност. Веднага алармирала полицията в Дупница. Пред дознател тя споделила, че е получила заплаха от млад мъж преди няколко дни, че ще й се случат още неприятни неща. Заподозреният е задържан в РУП – Дупница.

По предишните два случая на заплахи все още няма резултат от действията на полицията.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook