img

Оперираха успешно жената-сензор Мая Попова: Животът на щерката на бившия премиер Димитър Попов е вън от опасност

/
/
/
302 Views

Жената-сензор Мая Попова е оперирана успешно, след като претърпя пожар и получи 40 процента изгаряния, научи ТРГ. Това разкриха  близки на щерката на бившия министър-председател Димитър Попов.

Медията ни научи, че екип от специалисти се е нагърбил с операциите на пострадалата, които преминали отлично. Лекарите отначало не искали да дават гаранция, че Мая Попова ще оцелее, защото пораженията по тялото били ужасни.

Жената-сензор запалила кандило, което останало без надзор и така се стигнало до адския пожар в къщата в Созопол, която Мая Попова стопанисва. Случайно минаваща влюбена двойка видяла огъня, само това спасило живота на екстрасенса.

Според данните Попова се оттеглила край морето малко след смъртта на майка си, за която имала сериозни съмнения, че е умъртвена умишлено в болницата.

Преди време пред журналист на lupa.bg Мая Попова заяви, че майка й е убита в болницата заради имотни спорове. Един от имотите на семейството е именно къщата в Созопол, с която жената сензор много се гордее и щедро кани гости в нея. Именно в тази лятна вила и стана пожарът, който доведе до такива тежки и трайни последици за здравето на Мая.

Щерката на Димитър Попов стана известна в медиите с това, че преди силно земетресение получава сърбежи и предусеща труса чрез парене по кожата.

Тази дарба на екстрасенската подразни преди време сериозно експерта по земетресения проф. Емил Ботев. Дълго време след словесните атаки към нея от професора Мая Попова отказваше да дава прогнози пред медиите, като поддържаше сайт, в който следеше земетресенията в целия свят.

lupa

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook