img

Опечалената Алекс Сърчаджиева се страхува да спи сама (подробности за състоянието й)

/
/
/
841 Views

Алекс Сърчаджиева всеки ден мисли за Иван Ласкин, но близките й са до нея в този толкова труден момент, научи ТРГ.

Съсипаната от смъртта на мъжа си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева била под неотлъчните грижи на близката си приятелка Денислава, която е лекар по професия, пише HotArena.

Опечалената Алекс Сърчаджиева се страхува да спи сама (подробности за състоянието й)

Алекс Сърчаджиева се опира на своите приятелки в най-тежкия период в живота си

Докторката бдяла денонощно над опечалената актриса и й помагала да се грижи за дъщеричката й от Иван – второкласничката София.

Денислава спяла в апартамента на Александра и Иван, защото след като издъхнал, Сърчаджиева се страхувла да нощува сама. Освен това я отменяла във всички битови занимания, а първите дни след кончината на екранния Васко да Гама от село Рупча вдигала личния й телефон, защото звънял непрестанно, писа „Ретро“.

Д-р Денислава Ангелова всъщност се запознала с Алекс покрай Иван. Нейните родители били изключително близко приятелско семейство с актьора, а във времето тя успяла да създаде топли отношения и с половинката му.

Другият човек, който давал кураж на скърбящата Сърчаджиева, била вдовицата на Чочо Попйорданов – Даниела. Тя беше неотлъчно до Алекс и на погребението на Ласкин.

В този толкова тежък момент от живота си Алекс разбрала, че има истински приятелки. Тя няма на кого другиго да се опре, тъй като майка й почина, а баща й продължава да нехае за нея.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook