img

Огромна семейна драма белязала живота на Маги Джанаварова

/
/
/
432 Views

Зад огромната усмивка на Маги Джанаварова се крие дълбока семейна болка, научи trg.

Преди 15 години тя губи баща си. Тогава певицата е в тийнейджърска възраст и понася изключително тежко житейския удар. Трудностите за семейството й всъщност започват пет години по-рано, когато бащата е диагностициран с рак.

През това време те чуват най-различни прогнози – в един момент резултатите били много добри, но в друг лекарите били песимисти и не му давали повече от половин година живот.

Родителите на Маги пък се стараели да спестят на нея и батко й лошите новини, за да не ги разстройват. „Вярвах в доброто, вярвах, че той ще се оправи“, споделя Джанаварова. След 5-годишна борба обаче ракът побеждава.

От тогава певицата се затваря в себе си и не показва пред никого огромната си болка. Не харесвала съжалението, с което я гледали хората.

За 17-годишната тогава Маги смъртта на баща й била истински удар, защото той винаги е бил най-близкият й човек и помежду им имало силна връзка. Освен това той не пестял средства, за да може тя да ходи на уроци по солфеж и пеене още от малка. Именно той най-много вярвал в бъдещето й на певица.

Трагичното събитие оставя сериозен белег в душата й. С годините певицата развива огромен страх да не загуби близките си. Плашела я мисълта, че един ден майка й и брат й няма да ги има и смятала, че няма да може да преживее подобна загуба. Това отключило манията по веганството. Пробвала дори суровоядство, а няколко пъти се е подлагала и на гладолечение, пише Галерия.

Джанаварова е убедена, че баща й я гледа и й помага отгоре.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook