img

Огледална дата 12.12.2022 – Последният мощен портал за годината. Време за изпълнение на желанията – Ето как да се случи:

/
/
/
264 Views

2 декември е последната огледална дата през 2022 г. На този ден вие и мен очаква голям късмет, но за да го привлечете, трябва да следвате простите препоръки на нумеролозите.

Като цяло ще бъде много благоприятен ден, чиято основна тема ще бъде духовността и вътрешния мир, тъй като начело ще стои числото 3. Да, възможно е в понеделник на много от нас да не им е до духовност , но не работим през цялото време. Ето защо от ТРГ ви съветваме да се запознаете с девет начина за духовно развитие, за да изберете най-подходящия за себе си и да започнете да се движите към просветлението.

Опитайте се да определите основните цели за бъдещето

Това е много важен съвет за 12 декември. На тази огледална дата нумеролозите силно препоръчват да си поставите цели за бъдещето. Просто няма по-добър ден за планиране, защото Тройката помага да се види цялата картина на живота като цяло, а не само неговите фрагменти.

Този понеделник трябва да подредите приоритетите си и да се заемете с вашите желания, мечти. Това е ден, в който бъдещето и настоящето са важни, но не и миналото. Направете график за следващата седмица, за останалите три седмици и за празниците. Това ще ви помогне да придобиете интерес към живота, да намерите нова мотивация.

Не се самоанализирайте

Този понеделник не е нужно да се ровите в миналото и да се упреквате за минали грешки и проблеми. Това само ще доведе до нови проблеми. Бъдете оптимисти и не забравяйте, че всичко, което се е случило в миналото, е направено за по-добро. Тройката ще се опита да ви помогне да разберете, но не с причините, а с последствията от стари решения и грешки. Много скоро ще получите компенсацията си и енергията на числото 3 ще ви помогне в това.

Прави добро

Вселената ще ви помогне да осъществите желанията си, ако действате с чиста съвест по отношение на близки, приятели, колеги и хората като цяло. Помогнете на тези, които искат вашата подкрепа и не се страхувайте да предложите помощта си на хора, които искат да направят нещо добро.

В такива дни е необходимо да обединим усилията си в борбата за доброто и справедливостта. Развеселете тези, които са тъжни, помогнете на тези, които изпитват трудно време, и също така насърчете тези, които са загубили вяра в най-доброто.

Правете духовни практики

Медитирайте, четете молитви, мантри. В такива дни можете и дори трябва да отидете на църква, синагога, джамия. Общувайте с Бог и не се страхувайте да поискате от него нещо светло и добро. Ако не проявявате егоизъм, опитвайки се да помогнете на другите. Висшите сили определено ще забележат това, след което ще се опитат да помогнат за изпълнението на желания днес и в близко бъдеще.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook