img

Обрат за касапницата край Своге! Свидетели обявиха какво е правил шофьорът на автобуса миг преди адския сблъсък, а на пътя не е имало… (СНИМКИ/ВИДЕО)

/
/
/
452 Views
Следователи от Националната следствена служба ще опитат да сглобят пъзела на трагедията край Своге.

Шофьорът вече е изписан от болницата и е приведен в ареста на следствието. Сензационни разкрития за случващото се с шофьора на рейса ковчег Първите разпитани са преките свидетели, които са имали почти челен сблъсък с автобуса. Две коли са ударени преди автобусът да полети в дерето. Димитринка, Йордан и Николай завинаги ще помнят как са се запознали.

Карат кола зад кола в посока Своге, когато в насрещното виждат автобус. Миг по-късно бусът поднесъл, ударил първо колата на Йордан и Димитрина, в която бил и синът им.

След това странично е ударен и автомобилът на Николай.

Николай и Димитрина„Това, което видях долу, беше някакъв ад, какъвто на никого не пожелавам да вижда. Имаше тела, разхвърляни навсякъде”, сподели Йордан.

Йордан за катастрофата край Своге„Автобусът летеше срещу нас. Ужасът беше голям”, допълни съпругата му. Димитрина Йордан си спомня още, че шофьорът на автобуса не гледал пътя напред. Главата му била обърната към човека до него. „Нацели ме в задната дясна врата, докато синът ми спеше на задната седалка. Ако аз бях избегнал удара, момчето зад мен нямаше да е живо”, казва Йордан. Николай е категоричен, че живее втори живот. Казва още, че в момента на инцидента на пътя не е имало локви.

Николай за катастрофата край Своге„Валеше, но слабо”, спомня си Николай.  Димитрина и Йордан са танцьори, а Николай – дългогодишен шофьор на камион към „Български пощи”. Травмите им ще зараснат, остава споменът за преживяното.

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!