img

Обрат с убийството на полицая Лазаров, разплита ли се загадката?

/
/
/
811 Views

Не вярваме в това, което говори и твърди защитата на убиеца на полицая Добромир Лазаров. Това заявиха   колеги и приятели на жертвата на командоса Ангел Желязков. Днес в Сопот е било погребението на Лазаров.

На него е отишло цялото районно управление на Карлово и участъка в Сопот, където дълги години е работил 45-годишният мъж. Пристигнали са с венци и цветя и висши полицаи от дирекцията в Пловдив. На погребението е била бившата съпруга на Лазаров и дъщеричката им, която е 5-и клас.

В последния му път Лазаров е бил изпратен и от родителите си и от много роднини и приятели. В потрес местни хора казаха , че приятелката на Лазаров, с която е живеел през последните няколко години е била много разстроена – припаднала е, едва са я откъснали от ковчега. Въпреки че преди 2-3 месеца между двамата е имало раздяла. Последните седмици те отново са поддържали контакт и са били в добри отношения, разказаха още нашите източници.

 

Колегите и приятелите на убития Добромир Лазаров са гневни и смятат, че Ангел Желязков трябва да получи най-строга присъда. Пред БЛИЦ те съобщиха още, че служебното оръжие на Добромир Лазаров е било предадено още на сутринта след убийството от роднините на полицая, на колегите му в РУ Карлово. Това автоматически опровергава думите на адвокат Красимир Алдъров, че до момента няма яснота къде е пистолетът и че може би Лазаров в нощта на посещението си в Пловдив е бил с него и ще заплашвал Желязков.

Днес десетки колеги от Парашутната бригада в Пловдив, бяха дошли да подкрепят Ангел Желязков на делото днес, те казаха, че вярват в невинността на колегата си, тъй като полицаят е нахлул със скандал у тях и е предизвикал боя. Двамата са обичали една и също жена – дознателката в РУ Карлово – Люба Алексова.

Заради нея е станала кървавата драма. Алексова от няколко години е живеела с Ангел Желязков, а в период, когато е била разделена с него, е имала отношение с полицая от участъка в Сопот- Добромир Лазаров. Когато му е обявила, че се връща при Желязков, полицаят не е могъл да приеме това и се е стигнало до кървавата развръзка.

Кристина ИВАНОВА


Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook