img

Обрат: Кубрат Пулев съди Джени Суши за набеждаване

/
/
/
375 Views

Пълен обрат в аферата „Кубрат Пулев – Джени Суши“, научи ТРГ.

Войната между Кубрат Пулев и Джени Суши навлиза в нов етап – пише в. „Уикенд“. ВИП компаньонката, която съди Кобрата за сексуален тормоз с целувка на публично място, показа обидни съобщения от половинката на боксьора Андреа. Спортистът пък вече завежда дело срещу американката с обвинение, че дала лъжливи показания пред комисията – отбелязва изданието.

Джени Суши се ожали, че фолкфурията Андрея я подложила на убийствена атака в социалните мрежи. Това според нея било „кибертормоз“. Едно от съобщенията на певицата например гласяло: „Знае ли майка ти какъв боклук си?“

Американката разправя, че се почувствала много засегната от това. И дори можела да стигне до самоубийство, както правели тийнейджърите в САЩ след подобни атаки в мрежата.

Както е известно, след жалбата на Джени Суши спортната комисия на щата Калифорния отне за 6 месеца боксовия лиценз на Кубрат Пулев и го прати на курс срещу сексуално малтретиране. Кобрата в момента посещава лекциите, а на 22 юли ще трябва да представи доказателства от курса, че си е взел бележка. Предполага се, че комисията ще ги одобри, тъй като в крайна сметка Кубрат Пулев е обвиняван само в една целувка, а не в опипване или сексуално проникване.

На свой ред Кобрата също смятал да съди Джени Суши за преднамерено завеждане на съдебно дело. Американката разправя, че се почувствала омерзена след целувката. Но само час след това дошла накупона на българската група и седнала в скута на наш спортист. Адвокатите на Кубрат Пулев щели да използват този факт и да докажат, че репортерката лъже за душевното си разстройство от целувката.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook