img

Няма почивка за Ернестина, актрисата се скъсва от работа

/
/
/
659 Views

Ернестина Шинова не можа да си почине това лято, научи ТРГ.

Актрисата евродепутатша имаше толкова много професионални ангажименти, че трудно намираше време дори за най-любимото си занимание – обгрижването на градината й.

„Повечето хора отидоха на море и планина, а аз и един ден не успях да отделя за отдих! Свърших една работа и веднага започнах снимки за новия сезон на „Откраднат живот”. А сега и с къщата трябва да се оправям сама, след като съпругът ми Андрей замина за Брюксел”, сподели пред наш репортер екранната д-р Стаменова, чийто баща е писателят сатирик Чавдар Шинов, пише Уикенд.

Припомняме, че има няма работа, Андрей Слабаков зарязва всичко, ако жена му Ернестина тръгне на турне. Ревнивият режисьор не дава и дума да се издума тя да пътува сама из страната без него, защото е наясно, че половинката му хваща окото, а явно и й няма особено голямо доверие.

През лятото Ернестина се отправи на ударно турне с постановката „Жена ми се казва Борис“ на частния театър „Мелпомена“. Комедията пък се оказа толкова хитова, че ангажиментите й в страната продължават й до сега – почти всяка седмица трупата актьори има поне по две изяви извън София. Ернестина играе заедно с Румен Угрински, Станимир Гъмов, Стефан Рядков и Петьо Петков-Шайбата. Другите две дами в състава са Диана Любенова и Жанина Дончева, но женската компания не успокоява дългогосия съпруг.

Според запознати на Ернестина явно й е слаб ангелът, след като Андрей не я оставя да мръдне никъде без него. Приятелките й обаче са на мнение, че Шинова не му дава кой знае какви поводи, просто той е болезнено ревнив без причина.

Факт е, че из всички градове в страната, посетени от трупата на „Жена ми се казва Борис“, зрителите с основание остават изненадани, че Слабаков го няма на сцената, когато се играе представлението. Андрей е плътно зад завесите, докато любимата му се труди, а след това обикаля ресторанти и барови заедно с цялата компания, сакън да не остави жена си без надзор.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook