img

Няма да повярвате какво се случва с акушерката, пребила бебето Никол!

/
/
/
1061 Views

Акушерката Емилия Ковачева, която смаза от бой четиридневното пеленаче Никол, е била подложена на зверски тормоз и побой в следствения арест.

Съсипана и тотално неадекватна, неонатоложката била подмятана като детска играчка от своите съкилийнички. Коридорите били огласяни и от зловещите подмятания от съседните кафези: „Чуваш ли как хората отвън искат да те линчуват и разпнат. Дали да не ги зарадваме, като изпълним заканите им още тук“, сподели близък до случая източник, пише ежедневник.

Емилия Ковачева попадна в кауша, след като срещу нея бе възбудено наказателно производство за опит за умишлено убийство по особено жесток начин над малолетно лице. Случаят излезе на бял сват, след като потресаващи кадри от охранителните камери в софийска болница показаха как изпадналата в умопомрачение акушерка с чудовищна ярост налага новородено момиченце с юмруци и стъклено шише. На въпрос дали клиентката му е била малтретирана в ареста адвокат Владимир Янев отговори лаконично:“Щом служител на реда, който бе част от конвоя, пред очите ми започна да я налага по главата, не мога да си представя на какво е подложена там“.

Защитникът твърди, че до ден днешен Ковачева, която продължава да е в нервен срив, не може да проумее какво се е случило на 18 април. Тя продължавала да не си спомня нищо от деня на зверството.

Edit
„Нищо не мога да се сетя, искам, но не мога. Всичко ми се губи“, споделила пред юриста Емилия. Според психолози съвсем възможно е жената да не е съзнавала какво върши вследствие на натрупаната преумора. Нормална реакция според тях било и съзнанието да изхвърли или да потисне подобен травматичен спомен. Стана ясно също, че вече била извършена и психологическа експертиза на Ковачева в следствения арест. Тепърва, след като започне делото, ще стане ясно какво е менталното здраве на Ковачева.

„Доколко тази експертиза ще е адекватна? – изразява съмнения адвокат Янев. – За всяко нещо са необходими нужните условия. Все едно да направиш рентгеново изследване без рентген. Не знам как ще извършиш подобен тип изследване на човек, който е под нечуван стрес и тормоз и с ясното разбиране, че животът му е съсипан“ – допълва защитата на акушерката.

Дъщерите на Емилия всяка седмица й ходели на свиждане за кураж. Виждайки ги, тя изпадала в неистов рев и им казвала, че съжалява за всичко. От тях акушерката разбира, че бебето Никол било изписано живо и здраво, и се разплакала.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook