Последни новини
Home / Горещо / Няколко бабички се съблякоха по бельо, резултатът ще ви смае
Няколко бабички се съблякоха по бельо, резултатът ще ви смае

Няколко бабички се съблякоха по бельо, резултатът ще ви смае

Атрактивни и секси! Така се чувстват дамите, фотографирани от Криси Спаркс от Бирмингам. Тя е майстор на „будоарната фотография“ и с помощта на грим, осветление и лека режисура може да вземе от всяка една жената най-доброто. 

„Целта ми е да взема от всяка една жена най-доброто. Без значение на колко са години, дали са слаби или пълни. С правилното позиране, осветление и стилизиране всяка една жена може да изглежда красива“, убедена е Криси.

В студиото си Dollhouse Photography, което предлага и луксозно долно бельо, корсети и рокли, Криси и нейният тим фотографират жени от всички възрасти. Най-силно трансформацията си личи при по-възрастните жени.

„След като направя снимката, я обработвам с фотошоп и отстранявам всички недостатъци от моделите. Изглаждам силуета, намалявам бръчките, накрая жените са неузнаваеми“, разкрива тайните си Криси.

Тя признава, че реакцията на клиентките й са различни – някои избухват в смях, други се разплакват. Повечето благодарят и дори носят подаръци. „Често се вижда как снимките им връщат самочувствието, когато се видят пак толкова красиви“, разказва талантливата фотографка.

Вижте и вие удивителните трансформации:


Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Няколко бабички се съблякоха по бельо, резултатът ще ви смае
Оценете публикацията

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!