img

Ново 20! Мариана Векилска напуснала бТВ заради мъж

/
/
/
281 Views
loading...

Мариана Векилска напусна бТВ преди дни. Както вече Ви информирахме от ТРГ, тв водещата заминава за Брюксел, където ще започне работа в европейска институция.

Според актуалната клюка телевизионерката е приела предложението за работа заради атрактивното заплащане. Но истината се оказа друга.

В основата на решението на Векилска стои мъж. От няколко месеца в живота й има друг мъж. Преди две години и половина телевизионерката се раздели със съпруга си Симо. Мълвата гласи, че бракът й с него приключи заради аферата на водещата с актьора Калин Врачански. Но очевидно аферата й с блондина също не е продължила дълго.

Заради него водещата отслабна и се промени до неузнаваемост.

Но новата връзка не й се отразява по този начин. Мариана Векилска е върнала предишната си форма. Журналистката взела решение да напусне работа заради новия си мъж. Тъй като кариерата му е свързана с продължителен престой в Брюксел, тя решила да го последва.

Векилска ще започне работа в европейска институция. Но не е убедена, че ще се справи. За новия й любим не се знае много. Известно е само, че той е по-млад от нея с няколко години. В последните месеци той е неотлъчно до нея и я подкрепя във всяко начинание.

Източник: Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!