img

Новият сезон на ВИП Брадър ще е легендарен! Стоянка Мутафова влиза в къщата?

/
/
/
745 Views

Продуцентите на ВИП Брадър са склонни на компромиси, за да вкарат Стоянка Мутафова във формата

Стоянка Мутафова е сред възможните участници във формата ВИП Брадър. Продуцентите на риалитито са в процес на преговори и се надяват да постигнат компромисен вариант.

Следващият сезон стартира през месец септември. Нико Тупарев е решил този път да заложи на сблъсъка между две различни поколения. От едната страната ще са плеймейтки, които преследват лукса. А от друга най-възрастната българска актриса.

Продуцентите са убедени, че този сблъсък ще се окаже изключително интересен за зрителите. За това са решили да вкарат във формата или Стоянка Мутафова, или колежката й Татяна Лолова.

Те вече са отправили предложение към Стоянка Мутафова. Първата им среща е била преди няколко дни. Но заради влошеното й здравословно състояние на срещата присъствала единствено дъщеря й Муки.

Щерката на велика актриса обсъдила с продуцентите условията покрай участието на майка й. Тя заявила, че отделната спалня е задължително условие. Освен това настояла за денонощен асистент.

Муки набързо попарила копнежите на продуцентите, показвайки им документи с всичките диагнози на майка й. От думите й станало ясно, че е изключително рисковано участието на великата актриса във формата.

Продуцентите са готови и на компромисен вариант, а именно актрисата да остане само една-две седмици в къщата.

Обсъден е и вариантът за влизането на Муки във формата. Въпреки, че тя не блести с актьорски постижения, фактът че е дъщеря на великата българска актриса я прави интересен участник.

На камък удрят и преговорите с фолк дивата Мария. След като стана ясно, че тя се развежда с Християн Гущеров, Нико Тупарев й направи предложение за 160 000 лв. Въпреки обещанието на Мария да си помисли, нейният отговор е по-скоро отрицателен. Тя иска да е плътно до Марая, която по това време ще почне училище, пише Ретро.бг.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook