img

Николай Бареков изригна: Очаквам Румен Радев да не се церемони с тази паплач!

/
/
/
884 Views

Николай Бареков избухна срещу властта!

„Цв Цв и ГЕРБ заедно с техните долнопробни подлоги Обединените ПатрЕоти и МаГарешки готвят нов Костинброд за Евроизборите, за да останат на власт. Ще извадят цялата извънпарламентарна опозиция от изборния процес, включително и партиите като Презареди България и ДСБ, които са представени на ниво Европарламент.

Абсолютно противозаконно промените в Изборния кодекс ще се правят едва три месеца преди изборите, въпреки изричната забрана от Венецианската комисия, която забранява промени в изборните регламенти минимум половин година преди датата на вота. Забележете, поправките в закона са писани в централата на ГЕРБ, а ги внася машата им Магарешки.

ДПС от своя страна ще държи ПатрЕотите здраво стегнати на къса каишка и ужким “обединени”, за да ги ползва за параван на своето участие във властта с двупартийната коалиция ГЕРБ – ДПС.

От време на време ще им пуска малко цигани за “повдигане” на умрелия им рейтинг, но това няма да ги спаси от погрома на изборите през май.

В този си крадлив, алчен и уродлив вид светата Троица псевдопатреоти са напълно обречени, въпреки интервенциите за изкустената им кома от Сарая. Всякакви поправки в Изборния кодекс ще ме накарат да се обърна директно към ЕК, ЕП, Европейския съд и Венецианската комисия с цел тяхното санкциониране.

Интересно ще бъде да видим позицията на Омбудсмана Мая Манолова, която беше доста активна по времето на Костинброд 2013, а сега беше назначена с гласовете на ГЕРБ и техните подлоги Патреоти.

Очаквам държавният глава Румен Радев да не се церемони с тази паплач и да наложи вето на жалките им опити да пренаписват изборните протоколи.“

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook