img

Ники Кънчев възроди „Стани богат”

/
/
/
166 Views

Водещият Ники Кънчев стартира онлайн викторина и възроди „Стани богат”, научи trg.

 Популярното предаване, на което той бе лице 13 години, възкръсна в социалните мрежи, по време на карантината.

Телевизионерът и радиоводещ всеки ден пуска в профила си в инстаграм по един въпрос и четири отговора. Викторината е кръстена „Стани космат” — закачка към играта и намигване по повод решенията на мъжете, по време на пандемията да не се бръснат, пише „Галерия”.

В играта Ники публикува един доста труден въпрос и четири отговора, един от които е верният. Противно на мненията на негови приятели, че тези въпроси няма да имат никаква популярност в инстаграм и ще изпотят твърде много потребителите, те се оказват хит.

И под всеки въпрос има поне по 50 коментара от почитатели, които се опитват да разгадаят отговора.

Награди няма, но моралната победа изглежда удовлетворяваща. Що се отнася до самите въпроси—те съвсем не са елементарни и са на нивото, на тези, които се задаваха в „Стани богат”, като са от всички области.

Водещият на „Стани богат” неведнъж е споделял, че това е любимата му игра и тя много му липсва. Шоуто превзе ефира за първи път през далечната 2001 година, по Нова.

Ники бе лице на предаването цели 13 години. През 2014 година „Стани богат” слезе от програмата, а през 2018-та се завърна на екран, но този път вече в ефира на БНТ и то с нов водещ—Михаил Билалов.

За съжаление, финансови проблеми в телевизията доведоха до сваляне на шоуто, въпреки големия му успех и в националния ефир. И в началото на тази година беше излъчен последният епизод.

хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook