img

Ники Илиев търпи подигравки заради болестта си

/
/
/
667 Views

Ники Илиев търпи подигравки заради болестта си, научи trg.  Известният режисьор страда от много рядко заболяване – витилиго. Ники не крие, че страда от това заболяване, но много се ядосва, че заради него го наричат „грозен“.

„Започнаха да пишат, че съм грозен заради това, че имам витилиго и аз им казах, че мога да съм грозен поради много други причини, които нямат нищо общо с витилигото“, каза Илиев в „Папараци“.

„Аз не го намирам за смущаващо, даже напротив. Честно казано, съм ок с това. Някой от време на време ми казва: „Защо са ти такива ръцете?“ и казвам: „Имам витилиго“. Какво от това. Мен това не ме притеснява.

Това, че имам витилиго не е притеснително. Затова казах, че това е още един цвят на характера. Всеки един такъв дефект трябва да бъде превръщан в ефект и по никакъв начин да не бъде дискримиран човек заради нещо, заради което той няма никаква вина“, казва Илиев.

Пред репортерката на „Папараци“ Елизабет Методиева, режисьорът говори и за личния си живот.

Той сподели, че „много се забавлява“, когато види в медиите статии за личния си живот, но не скри и че преди се е притеснявал от това, което пише за него. Ники Илиев за момента няма друга жена до себе си, след развода със Саня Борисова.

„Женен съм за работата си и това е много готино“, казва той и допълва, че се надява това да е само период от неговия живот. Режисьорът се надява скоро да срещне жената на живота си.

Илиев признава, че разводът с бившата му съпруга Саня Борисова е бил доста напрегнат, но сега те са в много добри отношения помежду си. „Със Саня сме в много добри отношения, много се радвам, за което. Имаше един период, в който нещата не бяха много гладки, но това е съвсем нормално. Нормално е нещата да не приключат по най-щастливият начин, но се радвам, че и двамата се отърсихме от тежките и негативни емоции и нещата се балансираха.

В момента сме в добри отношения и си говорим“, споделя Ники за тежкия развод със Саня Борисова.

kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook