img

Невероятно! С тази картина можете да си гадаете сами – вижте как!

/
/
/
832 Views

За да разберете какво да очаквате от съдбата, поставете осъвременения от френския астролог Мишел Делмар вариант на оракула пред себе си (ако го принтирате, разбира се, а ако не – щракнете върху кръга, за да го отворите в по-голям размер) и изречете на глас своя въпрос.

После затворете очи, опишете три пълни кръга по посока на часовниковата стрелка с десния показалец и най-накрая го поставете там, където решите. Символът, оказал се под Вашия пръст, ще Ви разкрие бъдещето в срок от 1 до 3 месеца и ще Ви подскаже как да извлечете максимална полза от ситуацията.

Кон – Любов/запознанства

Подгответе се за изненади и помолете партньора си да се въоръжи с търпение. Непредвидимият характер на Коня ще Ви подтикне да правите какви ли не гафове, да казвате на глас това, което трябва да премълчавате, да обиждате незаслужено човека до себе си. Защо ще допуснем всичко това? Със сигурност не за да разрушите връзката си, а за да разблокирате ситуацията, в която се намирате, и да разнообразите съществуването си. Ако пък живеете сами, Конят Ви обещава любовни емоции там, където най-малко очаквате – в службата например. Затова, огледайте се добре около себе си, току-виж сте преоткрили някого.

Работа/пари

Внимавайте, избраният от Вас символ Ви предупреждава да се готвите за неприятности – уволнение, понижение, конфликти. За щастие след бурите облаците над главата Ви ще изчезнат, и то задълго.
Съветът на оракула:
“Доверявайте се повече на интуицията си, която няма да Ви подведе, а ще Ви покаже правилното решение на всички проблеми.”

Пеперуда – Любов/запознанства

Посланието на пеперудата е ясно: забавлявайте се и флиртувайте на воля, но не разчитайте на трайни връзки. Символ на метаморфозите, крилатото насекомо оповестява бъдещи промени в критериите Ви за оценка за противоположния пол. Отсега нататък Вие ще търсите силни мъже, които да Ви вдъхват чувство за сигурност и да Ви закрилят. Решилите ли да покорите който и да е от тях, той няма да е в състояние да Ви устои, тъй като през следващите месеци ще бъдете наистина неотразима, чаровна и неуловима като вятъра.

Работа/пари

В професионален план също Ви очакват сериозни промени. Преди обаче да обърнете страницата и да се захванете с нещо ново, направете трезва преоценка на постигнатите дотук и осъзнайте допуснатите грешки – те не са никак малко, особено по отношение на средствата, които използвате, за да получите желаното. Стремете се към по-добро разбирателство с околните, в противен случай нито ще напреднете в работата си, нито ще извоювате мечтаните доходи.
Съветът на оракула:
“Ценете радостите на живота, но не забравяйте, че трябва да ги заслужите.”

Морска звезда – Любов/запознанства

Попаднали сте на символ, който оповестява, че начинанията Ви ще бъдат закриляни от съдбата, особено ако става дума за създаване на траен съюз. Има голяма вероятност новата любов да Ви върне чувството, че сте обичани, от което сте били лишени прекалено дълго време. Морската звезда Ви обещава и безгрижие, добро настроение, интересно приятелско обкръжение, много срещи. Тя изглежда пасивна, но само на пръв поглед. Всъщност е и знак на духовното извисяване и интелектуалните търсения, така че те няма да Ви бъдат спестени.

Работа/ пари

Навлизате в нов етап от пътя си към върха на служебната стълбица. Шефовете най-после ще Ви оценят по достойнство и ще подкрепят всичките Ви инициативи. Сериозните финансови проблеми ще останат в миналото, но не може да се каже, че ще се къпете в пари, затова внимавайте в съотношението между приходи и разходи.
Съветът на оракула:
“Животът Ви дава шанс да забравите, че някога е бил несправедлив към Вас. Вие пък не бива да сте несправедливи към другите.”

Ключ – Любов/запознанства

Символът Ви дава право на достъп до непознатото и загадъчното. Пред Вас ще се отвори път към духовното извисяване, което ще постигнете с помощта на нова любов или ново приятелство с оригинални личности, излизащи извън рамките на обичайното. Нищо чудно за пръв път в живота си да откриете насладата от плътските удоволствие в обятията на опитен любовник. За да се изпълнят всичките Ви желания, трябва да проявявате повече такт и деликатност, без да забравяте, че Ключът не само отваря, но и заключва вратите.

Работа/пари

Нищо не Ви задължава да останете на старото си място, ако то не Ви задоволява – това е посланието на оракула. Разполагате с Ключ, затова отворете вратата и тръгнете, щом смятате, че така е по-добре за Вас. Решите ли да пътувате или да научите чужд език, направете го, защото сега е моментът. Избраният символ Ви обещава и финансов просперитет, но за да го постигнете, налага се да вземете инициативата в свои ръце.
Съветът на оракула:
“Излезте от утъпканите пътеки и надскочете себе си.”

Влак – Любов/запознанства

Оракулът Ви обещава пътувания и промени. Дори да не тръгнете на път, поне едно нещо в живота Ви със сигурност няма да е същото. Става въпрос за чувствата, в чиято сфера скуката и навикът ще отстъпят място на истинската и всепоглъщащата страст. Очаквайте я през следващите три месеца – тя няма да закъснее. Въпреки че ще бъдете обхванати от нови и необичайно силни емоции, не пренебрегвайте приятелите си, на които ще можете да разчитате и след като бурята отшуми.

Работа/пари

Влакът, символизиращ прогреса и напредъка, Ви предупреждава, че може да смените работното си място. Не се страхувайте от риска и промяната, те ще повлияят благотворно както върху самочувствието, така и върху финансите Ви. Имайте обаче едно наум и не пропускайте да подсигурите гърба си. Нищо чудно неприятелите да Ви атакуват през следващите десетина дни. Успеете ли да осуетите вероломните им планове, светлото Ви бъдеще е в кърпа вързано.
Съветът на оракула:
“Бъдете прецизни в действията си, за да Ви отведе Влакът точно до желаното място.”

Маслиново дърво – Любов/запознанства

Мир и любов – това Ви предвещава оракулът. Попаднали сте на символ, който още от древността са смятали за предвестник на доброто разбирателство, нежните чувства, хармонията. Благословеното от боговете дърво много често е и гаранция за плодородие, така че нищо чудно семейството Ви да се увеличи с още един член. Ако пък сърцето Ви е свободно, желаещите да заемат място в него ще бъдат доста и все достойни за вниманието Ви.

Работа/пари

Усмихнете се доволно и бъдете оптимисти – следващите месеци Ви носят издигане в обществото, подкрепа от страна на висшестоящите, реализация на идеите. Периодът е добър за установяване на социални контакти и за инвестиции. В същото време няма да можете да вдигнете глава от работа, но не се преуморявайте, защото стресът ще Ви съсипе психически. Ще доведете до добър край всичките си начинания, обаче не бива да позволявате други да обират лаврите, както често се е случвало досега.
Съветът на оракула:
“Радвайте се на успеха, ценете любовта, бъдете готови за още по-големи постижения.”

Око – Любов/запознанства

Предзнаменованието на оракула е щастливо, но в него се съдържа и известно предупреждение. Бъдете по-мъдри и благодарни за това, което вече имате, не си мислете, че тревата е по-зелена другаде, не подценявайте човека до себе си. Допуснете ли тези грешки, има голяма вероятност да останете сами, и то за доста дълъг период от време.

Работа/пари

Вместо сами да си създавате проблеми, като се захващате с безброй задачи едновременно, внесете ред и организация в работата си. Не се поддавайте на интриги, целящи да Ви скарат с околните, не си позволявайте да клюкарствате зад гърба на колегите си. Окото е символ на мъдростта и знанията, затова действайте в тази посока – повишете квалификацията си, усвоете нови умения, потърсете още възможности да покажете на какво сте способни. Бъдете реалисти и не си поставяйте цели, които не можете да реализирате поне за момента.
Съветът на оракула:
” Не си затваряйте очите, за да нямате неприятни изненади.”

Раковина – Любов/запознанства

Късмет, обич, плодородие – всичко това Ви обещава символът, на който неволно сте се спрели. Предстои Ви среща, способна да промени целия Ви живот, но ще трябва да се преборите с доста съперници, преди да извоювате любовта на мечтания партньор – най-вероятно това ще стане след 2-3 месеца, не по-рано. Раковината ще Ви донесе и удоволствия от всякакъв род, особено в леглото, но не прекалявайте с плътските наслади, за да не си омръзнете по-бързо, отколкото е нормално.

Работа/пари

Раковината Ви носи послание за материално благополучие, но за да го постигнете, ще трябва да се разделите с доста илюзии по отношение на човешкия род и да бъдете по-последователни в преследването на целите си. Ще Ви се наложи да преодолявате жестоката конкуренция на множество съперници в работата и да играете по правилата на една по-груба игра, с която не сте свикнали.
Съветът на оракула:
“Промените към по-добро са в ход, не им пречете да се осъществят, проявявайки излишно нетърпение.”

Изумруд – Любов/запознанства

Оракулът обещава обновяване и освежаване на чувствата; дава Ви гаранция, че завоювате любовта на мечтания партньор, който по всяка вероятност ще има високо социално положение. Ако пък вече живеете с някого, бъдете сигурни, че хармонията и разбирателството ще се настанят трайно под покрива на дома Ви, тъй като скъпоценният камък защитава от проявите на ревност, от скандалите и грозните сцени. Все пак изумрудът, който сте избрали, Ви отправя и едно предупреждение – не се поддавайте на изкушението да изневерите, защото горчиво ще съжалявате.

Работа/пари

Настъпва време да жънете посятото. Ще Ви върви във всичко, неприятелите Ви ще се предават без бой, а приятелите ще Ви подкрепят безрезервно.
Съветът на оракула:
“Сред всички, които ще искат да станат част от близкото Ви обкръжение, изберете само най-достойните.”

Гнездо – Любов/запознанства

Настоящата Ви връзка ще укрепне и нищо чудно да завърши с брак. Гнездото оповестява края на дълго очакване – съвсем скоро ще постигнете целите си, а резултатът от усилията ще Ви възнагради за търпението. Ако все още търсите сродна душа, няма начин да не я срещнете, стига да преодолеете вродената си необщителност и да не се затваряте между четирите стени на дома си. Очаквайте добри новини, положително промени, приключения. На самотата и на чувството, че никой не Ви разбира, ще бъде сложен край, и то завинаги.

Работа/пари

И в професионално отношение Вашите усилия ще бъдат възнаградени. Няма съмнение, че ще получите очакваното повишение, но само ако проявите инициативност и смелост. Разчитайте на големия си ум, не се поддавайте на емоциите, старайте се да разсъждавате трезво и да не се палите по идеи, които нямат бъдеще. Избягвайте да работите с хора, в чиято искреност и честност се съмнявате.
Съветът на оракула:
“Не заспивайте върху лаврите си, а вдигнете още по-високо летвата.”

Въже – Любов/запознанства

Няма да Ви е никак лесно, що се отнася до сферата на чувствата. Заедно с партньора си ще навлезете в период, в който или трябва да скъсате, или да направите сериозни компромиси. Искате ли да останете заедно, пазете се от клопката на ревността, не си позволявайте ненужна подозрителност, вярвайте повече в думите на човека, с когото живеете. Направете всичко възможно, за да не му паднете в очите със своите дребнавост и сприхавост.

Работа/пари

Можете да бъдете напълно спокойни по отношение на своята делова реализация и доброто състояние на финансите си. Предстоят Ви два месеца, през които парите ще идват сякаш от само себе си и няма да Ви липсват, дори ако ги харчите с лека ръка. Имайте предвид, че отговорностите и ангажиментите Ви ще станат повече, затова се въоръжете със спокойствие и не се поддавайте на провокации от страна на недоброжелателно настроени колеги.
Съветът на оракула:
“За да Ви закриля съдбата, уважавайте повече ближните си и за нищо на света не ги унижавайте.”

Лилия – Любов/запознанства

Това романтично цвете носи със себе си нежност, чувственост, красота, очарование. В същото време е и знак за променливост, непостоянство, несигурност. Всичко това ще го има в любовната Ви връзка, която изисква грижи и внимание, за да не загине, а, напротив – да разцъфне. Ако успеете, отношенията с партньора Ви ще се наситят с много искрена обич и ще Ви помогнат по пътя към себепознанието.

Работа/пари

Навлизате в период на благоденствие, но се гответе още отсега за времена на безпаричие и безработица. Няма да имате особени проблеми, ако упражнявате по-артистична професия, но при положение, че се занимавате с дейност, изискваща прецизност и стриктност, качеството, от което най-много се нуждаете, е търпението. Въпреки че Ви очакват изпитания, вярвайте в бъдещето и то няма да Ви разочарова.
Съветът на оракула:
“От Вас се искат изключително много усилия и упоритост, за да получите от живота това, което Лилията Ви обещава.”

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook