img

Невероятно риалити на Ива Николова с Мая Манолова пред салона на Капанов

/
/
/
1466 Views

Как 21-годишната ѝ дъщеря се е сдобила със скъпарски имот на пъпа на София от 100 кв. м. срещу 100 000 евро?

Вчера общественият защитник се изсули тайно от кабинета си, след като първоначално поканиха в сградата, където се намира офиса на омбудсмата екипа на ПИК за разговор с Манолова. В последствие обаче тя явно е предпочела да избяга и да прати пиарката си да баламосва журналистите.

Затова днес те отново я чакат след ежедневното ѝ посещение при фризьора в ранните часове на деня.

Крие ли нещо нередно Мая Манолова около сделката за апартамента на дъщеря си на столичната ул. „Алабин“, срещу хотел „Рила“, купен в съдружие с тогавашния десен евродепутат Мария Капон на безценица според цените от 2007 г., а в момента използван за офис на организацията на мъжа й и бивш депутат Ангел Найденов?

Повече от 40 минути Манолова си оправя прическата в столичен фризьорски салон. Това е задължително за омбудсманката преди да се появи пред хората и го прави абсолютно всяка сутрин, нищо, че иначе се прави на човек от народа и не споменава и дума, че харчи две средни работни заплати месечно за фризьори.

„Всички, които очакват да се видят с мен, се обаждат. Всичко, което ви интересува може да бъде проверено в декларацията ми. Капон е моя приятелка и бивша моя съдружничка. Нямам обща собственост с нея, дала съм подробни обяснения в декларациите си“, заяви Манолова пред камерата ни, препускай по улицата.

Пред Ива Николова, обмудсманката заяви, че все още не била решила дали да се яви на кметските избори, а с Корнелия Нинова имала само работни отношения, а от 4 години е безпартийна.

„Не мисля, че някой се интересува, ако искам доверие всичко ще разкажа, включително и как се чувствам от натиска да не се кандидатирам, ако го направя. Дала съм всички необходими документи къде трябва“, заяви Манолова преди да се качи на трамвая. Тя не отговори нито на въпроса защо имотът е купен на половин цена, укрива ли данъци или някакви крупни суми, какъв е произходът им и прочие. Избяга от въпросите и за това, че дъщеря й също е част от властта като нея, като част от държавния апарат.

Случайни минувачи на улицата се възмутиха жестоко от обмудсманката, която иначе парадира с хорската любов. „Толкова е неприятна тази жена“, констатираха хората. Пред камерата мъж разказа, че тя е част от статуквото и бяга от всякаква отговорност при срещите си с него.

риалити на Ива Николова с Мая Манолова риалити на Ива Николова с Мая Манолова риалити на Ива Николова с Мая Манолова риалити на Ива Николова с Мая Манолова риалити на Ива Николова с Мая Манолова риалити на Ива Николова с Мая Манолова

ПИК

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook