img

Нещо ужасно се случи с Мира Добрева ВИДЕО

/
/
/
604 Views

Мира Добрева бе на косъм от инцидент в градския транспорт. Водещата стана жертва на известността си и без малко да се озове в спешна помощ, научи trg.

Случката, заснета на видео, бе публикувана от самата тв водеща във Facebook. Тя погледна от забавната страна на нелепия инцидент, в който сама успя да се забърка.

Телевизионната водеща се бе “дегизирала” с тънко яке с качулка, раница на гърба, спортен екип и слънчеви очила. И докато се мъчеше никой да не я разпознае, последва страшен гаф, който накара всички в превозното средство да вперят очи в нея.

Изглежда, въпреки опит ѝ да се скрие, някой от пътниците в обществения транспорт на столицата успява да я разпознае. С широка усмивка на лицето Мира решава да помаха на своя фен и заради това се размина на косъм от инцидент.

Нa крaткoтo видeo ce виждa кaк тя тръгвa дa cлизa oт aвтoбуca, нo в cъщoтo врeмe врaтитe ce зaтвaрят и пoчти я притиcкaт. Вoдeщaтa ce изплъзвa eдвa-eдвa и e cилнo рaзвълнувaнa и уплaшeнa oт cлучкaтa, кoятo oпрeдeлeнo уcпявa дa вдигнe нивaтa нa aдрeнaлин в тялoтo ѝ дo нeбeтo.

„Кoгaтo cи миcлиш, чe cлизaш oт лимузинa и някoй щe тe чaкa cпoкoйнo дa cи мaхaш нa фeнoвeтe“, нaпиca тя в тeкcтa, кoйтo cлoжи в публикaциятa cи c видeoтo.

Източник: fakti.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook