img

Нещо страшно се случва с Алекс Сърчаджиева след кончината на Иван Ласкин

/
/
/
1756 Views

Близките й, са сериозно притеснени за състоянието й
След преждевременната кончина на актьора Иван Ласкин, който напусна този свят навръх Богоявление, със съпругата му Алекс Сърчаджиева се случва нещо страшно.

По всичко личи, че мъката на Алекс Сърчаджиева по Ласкин е на път да я сломи изцяло. Актрисата е неутешима въпреки мощната подкрепа в социалните мрежи от близки и далечни кътчета на страната. В профила й, както и в този на Иван Ласкин, пишат хиляди хора – познати и непознати.

Близките й, са сериозно притеснени за състоянието й

Близките на Алекс Сърчаджиева, са сериозно притеснени за здравословното й състояние. Усмивката на младата жена угасна вчера, след като научи за кончината на любимия си мъж. От тук насетне един от най-големите християнски празници, какъвто е Богоявление, за Алекс ще бъде белязан от шепота на смъртта.

Именно тя бе тази, която й отне мъжа, човека, приятеля, спътника в живота й и най-голямата й житейска опора след кончината на майка й – Пепа Николова. Двамата най-обичани хора от Алекс Сърчаджиева, се събраха в небесната звездна трупа.

Покрай множеството притеснения, свързани със сериозния здравословен проблем на Иван Ласкин, Алекс Сърчаджиева почти спряла да се храни. Близките й предполагат, че положението й ще продължи да се влошава след кончината на актьора.
От близкото обкръжение на опечалената актриса издават, че към днешна дата, тя едва ли тежи и 40 кг, пише pik.bg.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!