img

Нещо странно се появи в небето преди кошмарното земетресение, което разлюля Филипините (ВИДЕО)

/
/
/
1078 Views

Мощен трус с магнитуд 7,2 по скалата на Рихтер разтърси Филипините в последните дни на годината. Въпреки че земята не спира да се люлее заради силни земетресения, бедствието е наистина уникално. Работата е там, че малко преди труса в небето над остров, който се намира на 300 км. от епицентъра на катастрофата, се е появило поразително и необяснимо сияние.

Ако се вярва на човека, който го е запечатал на видео, явлението е забелязано на няколкостотин километра от епицентъра на труса. Появата на мистериозния блясък в небето, наподобяващ гигантски зъб или рог, стана повод за редица спекулации в мрежата.

Едни смятат, че това е било религиозен знак. Според други планетата сама предупреждава хората за предстоящото бедствие. Трети, разбира се, са убедени, че пръст в това имат извънземните, които вероятно са наблюдавали или дори са направили опит да намалят природната катастрофа.

Някои уфолози смятат, че извънземните не се месят в развитието на нашата цивилизация, но са изключително заинтересовани животът на Земята да се съхрани.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook