img

Нешка Робева: Май трябва да тръгнем към анархия, ще сме много по-добре, отколкото с тези политици

/
/
/
378 Views

„Правейки своите спектакли, четейки, установих колко много общо имаме всички балкански народи. Ние не се делим, делят ни определена група хора, наречена „политици“.

Единствената политика, която се осъществява, е в техен интерес. Те имат интерес да разделят, и да владеят.

Знаете ли, аз си мисля, че може би трябва да тръгнем към анархия, тогава ще сме много по-добре, отколкото с тези политици“, заяви легендата на художествената гимнастика Нешка Робева в гостуването си в предаването „Добро утро, Европа“ по Euronews.

Повод за гостуването ѝ бе предстоящата премиера на новия ѝ спектакъл „Купон по нашенски“, която ще се състои на 12 декември.

„Трябва да кажа, че билети вече няма. Бяхме планирали през 2020 г. да направим юбилейно издание – 20 години откакто правим представления, но заради Ковид-19 не се случиха нещата.

Освен това, честваме 120 години на Берковската музика, защото те нямат средства да отбележат тази годишнина. И те ще участват. Също така, още една годишнина не беше отбелязана – тази на един наш голям музикант, Иво Папазов – Ибряма. И той ще участва“, изреди Робева.

Тя коментира и темата с изчезналия и намерен Александър от Перник, споделейки и личен опит от кариерата си като гимнастичка.

„9 дни е трудно да издържи човек без вода, но пък вода винаги ще се намери. Лично аз съм живият пример. Моят рекорд е 23 дни само на вода. Известно е, че има и такова лечение – с глад“.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook