img

Непалец с необикновена външност достига с езика си до челото (ВИДЕО)

/
/
/
1460 Views

35-годишният непалец на име Яги Бахадур Катувал, който живее в град Урбалбари, има уникална структура на черепа и много дълъг език, с който лесно може да достигне до врата си и дори до собственото си чело.

Необичайната външност на мъжа разбира се предизвиква удивление. Интересното е, че нашият герой работи в родния си град като шофьор на училищен автобус. Ако по-големите деца вече са свикнали с неговите „дяволски“ гримаси, то по-малките често се страхуват от такъв спектакъл, особено когато го видят за първи път, понякога дори плачат.

Катувал е роден с уникална долна челюст, която се отличава от обичайната с невероятната си подвижност. У непалеца не са развивали зъби от ранна детска възраст, но за човек, който никога не е знаел какво е да има истински зъби, това не е проблем. Надеждна фалшива челюст напълно устройва нашия герой. Но като я сваля, той може да демонстрира невероятни трикове, които го карат да изглежда като герой на филм на ужасите. Самият човек вярва, че изглежда като от филм на ужасите, но не може да избира външния си вид, така че той не вижда причина за тъга.

Видеоклипът по-долу е направен от приятел на Катувала, а след това местни журналисти се заинтересували. Сега непалецът планира да кандидатства в книгата на рекордите на Гинес като човек, който може да достигне с езика си, доколкото е възможно,по- далеч от собствената си глава.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook