img

Необичайна сватбена фотосесия на болно дете: Бях уплашена, че това ще е единственият път, когато ще видя детето си в булчинска рокля

/
/
/
1405 Views

На пръв поглед 5-годишната София изглежда по същия начин като всяко друго дете. Тя е весело и приказно момиче с огромна усмивка на лицето си.

Малцина обаче знаят, че тя е истински боец!

София Чапалоне от Кънектикът, САЩ е родена с генетичен сърдечен дефект. Тя се е родила с липсваща дясна част на сърцето и не се очаквало да преживее и третата година от живота й.

Въпреки това, София доказа обратното!

ОКато бебе София прекарва по-голямата част от времето си в болница. Сега се подготвя за друга операция, която ще бъде нейната четвърта хирургия на сърцето. Но преди това момичето иска да постигне една от най-големите си мечти.

София иска да има сватба на мечтите си и да се омъжи за най-добрия си приятел Хънтър.

„Единственото, което искаше, беше да се омъжи за „любовта на живота си“, казва майката на Кристи.

Кристи получила разрешение от родителите на Хънтър и организирала „сватбена фотосесия“ за децата които били облечени за този повод и се забавлявали, докато позират за снимките. Сега София е готова за нова битка!

Кристи се свързва с фотографката Мариса Балети-Лаво, която с радост приема задачата.

“ Бях поласкана и развълнувана, че имах възможност да документирате големия ден“ , написала Мариса в Инстаграм.
Мариса снима София и Хънтър в местен парк.

– Очите ми бяха насълзени, когато видях всичко това. Бях уплашена, че може би това е единственият път, когато ще видя детето си в булчинска рокля. Сякаш виждах чистата невинност в нейната най-чиста форма. Тя се бие за живота си от първия си дъх, но това е единственото нещо, което тя знае – каза Кристи.

„Повечето хора чакат цял ​​живот да се срещнат с човек, който ще бъде до тях в трудни и болезнени времена. София срещна този човек на 3-годишна възраст „, казва Кристи.

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook