img

Ненчо Илчев изплати жилището на Евтим Милошев

/
/
/
597 Views

Обичаният актьор Ненчо Илчев най-сетне изплати апартамента си и вече може да се похвали със собствено жилище, научи trg.

За него той е благодарен до живот на продуцента Евтим Милошев. Който не само му дал платена работа, но и го уредил с голямо жилище. В момента, в който звездата от „Столичани в повече“ бил изпаднал в немилост и спешно се нуждаел от свой дом, продуцентът му продава на тънка цена своето жилище.

„Бях в много труден етап от живота ми, когато не знаех накъде да поема – нямах жилище, а съм с дете. Живеех в квартира на Съюза на артистите в „Зона Б-5″, в едно таванско помещение. В един момент виждах, че няма как да продължим така – аз и жена ми ставаме на години, детето също. Споделих с Евтим, който веднага отсече, че това не е моя грижа. Сега живея в жилище, което той е строил за себе си, но ми го продаде много евтино. Направи жесток жест към мен“, щастлив е Ненчо.

За покупката той изтеглил кредит, който вече е изплатен.

Усмихнатият актьор не крие признателността си към Евтим и Любо Нейков, благодарение на които животът му се преобръща на 180 градуса в положителна насока. Преди повече от 10 години те го наемат в предаването „Комиците“, а след това му дават ролята на отец Григорий в най-сполучливия сериал „Столичани в повече“.

Милошев дава мило и драго за своите актьори, без които продукциите му няма да са това, което са.

„Още на първата ни среща ми направи впечатление. Имаше изключителни способности – вадеше от джобовете си кренвирши, сутиени, всякакви странни предмети, разсмиваше ни, а и е изключително свестен човек“, хвали го Милошев, пише България днес.

хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook